5 Kasım 2010 Cuma

Blog Yazarlığı Nedir?

                         Blog yazarlığı internetten para kazanma konusunda en basit olanıdır. Herkesin ama herkesin yapabileceği bir iştir peki nasıl yapılır. Her işte olduğu gibi bu işinde püf noktaları vardır blog herkes yazıyor ama herkes para kazanmıyor hatta blog yazarlarının %90’ı blog yazarlığını paraya dönüştürebileceğini bilmiyor. Tamamen risksiz bir iştir.
                        Peki Kimler Yapamaz?
               Yattığı yerden para kazanmak isteyen hiç kimse hiçbir işte kazanamayacağı gibi bu işten de kazanamaz. Hazıra alışmış hiç kimse bu işten kazanamaz. Her gün günde maksimum 1 saatini ayırarak blog yazamayacak hiç kimse bu işi yapamaz. Kopyala yapıştır taktiğini kullanarak başka bloglardan kopya çekenler kesinlikle bu işten para kazanamaz. Tamamen kendi özgün yazınızla yazacağınız bloglar size para kazandıracaktır. Blog yazarlığı alışıldığında çok eğlenceli hale gelmekte hatta günlük 1 değil 3-4 yazı eklemek isteyeceksiniz. Bir bloğun aylık getirisi 4-5 ay sonra 500-1000 TL arasında değişir daha fazla blog hazırlayıp her birine günlük yazı eklediğiniz taktirde bu rakamlar da blog sayınızla orantılı olarak katlanacaktır. Peki 4-5 ay bounca hiçmi kazanamayacağım dediğinizi duyar gibiyim. Elbette kazanacaksınız. Her ay kazancınız artacak. Kesinlikle herkese tavsiye ettiğim bir iştir. Bilgisayar başında geçirecek fazla vaktim yok ama ben internetten para kazanmak istiyorum derseniz kesinlikle bir blog yazarlığı kitabı almalısınız.
                        Blog yazarlığı konusunda pek çok kitap var fakat ben size 2 kitaptan söz edeceğim bu kitapların yazarları satış sonrası müşterilerine sınırsızdestek sunarak internetten para kazanmayı en basite indirmektedir. Eğer Blog yazarlığını düşünürseniz bu kitaparı kesinlikle incelemelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder